Açelya Elmas Kimdir?

Oyuncu | 0 yorum

Açelya Elmas Kimdir

Açelya Elmas (d. 25 Mayıs 1977, İstanbul) Türk oyuncu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konsevatuarı müzik bölümünde mezunudur.

Oyuncu Naz Elmas’ın ablasidir.

Filmografi
Ruhsar (1997)
Eyvah Babam (1998)
Deli Yürek (1999)
Umut Yolcuları (1999)
Gittiğin O Gün (2000)
Eyvah Kızım Büyüdü (2000)
Koçum Benim (2002)
Cabbar (2002)
Kurşun Yarası (2003)
Ihlamurlar Altında (2005)
Karınca Yuvası (2006)
Kara İnci (2007)

8209 görüntüleme

Yorum YapYorumunu Paylaş

Facebook Hesabınla yorum yapabilirsin

Açelya Elmas hakkında yorumunuzu paylaşın



Fatal error: Call to undefined function get_option() in /home/biyografim/public_html/inc/footer.php on line 2