Gözde Kansu Kimdir?

Sinema - Tiyatro | 0 yorum

Gözde Kansu Kimdir

Gözde Kansu (d. 23 Ağustos 1980, İzmir), Türk oyuncu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır.

Oyunculuğa nasıl başladığını
Oyunculuğa nasıl başladığımı anlatmak için çok geri gitmek gerekiyor çünkü her şey baleyle başladı. Doğduğumda çok esnek olduğum için ailem korkup beni doktora götürmüş (gülüyor). Doktor da "Bu kızı hemen baleye yazdırın" demiş. Yaşıtlarım anaokuluna giderken; ben kendimi bale resitallerinde buldum. Ben okul hayatımda sürekli okulu kırıp, okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer alan, sahneden inmeyen öğrencilerinden oldum. Tiyatrocular ne yapıyor, sınavlara nasıl giriliyor derken kendimi İstanbul'da buldum. İstanbul Şehir Tiyatroları'nın oyunlarını seyretmeye İstanbul'a geldim. Ekiple tanıştım ve sonra onların Antalya turnelerine davet edildim. Antalya'dan dönünce de İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün sınavlarına girdim ve kazandım.
şeklinde belirtti.

Filmografisi
Bahar Dalları (TV dizisi) 2009 Emine
Neşeli Hayat 2009
Dudaktan Kalbe 2007-8 Nimet Başar Altuğ
Issız Adam 2008 Sinem
Cemile (TV dizisi) 2006 Elvan
Haylaz Babam (TV dizisi) 2005 Sekreter Yasemin
Kısmet (dizi) (TV dizisi) 2005 Ebru
Canım Benim (TV dizisi) 2004
Mürüvvetsiz Mürüvvet (TV filmi) 2004
Yeter Anne (TV dizisi) 2002 Deniz
Üzgünüm Leyla (TV dizisi) 2000
Abuzer Kadayıf (film) 2000 Plajdaki kız
Ayrılsak da Beraberiz 1999 Öğretmen
Çiçek Taksi 1995

3733 görüntüleme

Yorum YapYorumunu Paylaş

Facebook Hesabınla yorum yapabilirsin

Gözde Kansu hakkında yorumunuzu paylaşın