Survivor 2014 Ünlüler - Gönüllüler Yarışması ve Yarışmacıları

1 yorum

Son dönemlerin en başarılı isimlerinden Acun Ilıcalı ‘nın yapımcılığı ve sunuculuğu ile “Survivor 2014 Ünlüler  - Gönüllüler” isimli mücadeleci yarışma programı 2 Mart 2014 tarihinde Star Tv ekranlarında seyirciyle buluştu.

Dominik Cumhuriyeti ‘nde çekilen yarışma; ıssız bir adada ağır şartlarda yarışacak olan birbirinden iddialı yarışmacıların her geçen gün zorlaşan şartlara rağmen hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

İlk bölümde kıyasıya mücadele veren her iki takımda yarışma sonrası yaşanan diyaloglarda ağır hakaretler ve küfürlü konuşmalar dikkatleri çekmiş ve izleyenleri yine çok heyecanlı bir “Survivor 2014 Ünlüler – Gönüllüler” yarışması beklediğini gösterdi.

İlk yayınından izlenme rekorları kırarak reytinglerde ilk sırada yer almış ve adanın şartları zorlaştıkça bakalım nasıl bir hayatta kalma mücadelesi verilecek ?

Sunuculuğunu Alp Kırşan ve Acun Ilıcalı ‘nın yaptığı “Survivor 2014 Ünlüler – Gönüllüler” de yarışacak olan isimler şunlardır:

Ünlüler :

Tolga Karel (Oyuncu)

Ahmet Dursun (Futbolcu)

İsmail Baki Tuncer (Komedyen)

Gökhan Keser ( Oyuncu, Şarkıcı)

Serenay Aktaş (Oyuncu, Futbolcu)

Merve Aydın (Milli Atlet)

Duygu Bal (Voleybolcu)

Eda Özerkan (Oyuncu)

Akın Saatçi (Oyuncu)

Gönüllüler :

Müge Uzel : Güzelliği ile daha ilk bölümden dikkatleri üzerine çekerek izleyenler tarafından nasıl bir performans sergileyeceği bekleniyor.

Samanta Mendes : Gana kökenli 24 yaşında güzelliği henüz 16 yaşında tescillenmiş Tıp Fakültesi öğrencisidir.

Yiğit Dikmen : Crossfitle ilgilenen aslında uzun yıllar futbol oynamış Survivor ‘ın en iddialı isimlerindendir.

Ekrem Toraman : Ada da en büyük yaşa sahip olup nasıl mücadele edeceği izleyenler tarafından takip edilmektedir.

Sahra Işık : 1.80 boya sahip olan ve profesyonel voleybolcu olup aynı zamanda modellikte yapmaktadır.

Ertunga Gemuhluoğlu,: Survivor ‘ın kendine güvenen iddialı yarışmacılarından bir tanesidir.

Turabi Çamkıran : “Yetenek Sizsiniz” isimli programdan tanıdığımız ve hayat hikayesiyle dikkatleri çekmiş ardından yine Acun Ilıcalı ‘nın yapımcılığını üstlendiği “Benimle Dans Eder misin ?” ‘den tanıdığımız dövüş sanatlarıyla ilgilenen yarışmacıdır.

Mert Palavaroğlu : RADYO, spor ve gösteri dünyasında faaliyet göstererek kazanma hırsıyla adaya geldiğini her fırsatta dile getiren iddialı yarışmacıdır.

Berna Sibel Deniz Canbeldek : 1.69 boyuna sahip ve “Yetenek Sizsiniz” isimli yarışma programından dans gösterisiyle finale kadar gelen ve dikkatleri çeken bir yarışmacıdır.

Kaynak: http://www.biyografim.net/acun-ilicali-kimdir    110 görüntüleme

Detaylı Biyografisi »

Bu haber hakkında yorumunuzu paylaşın